Wie zijn wij?

Ravolta is een jonge start-up met als belangrijkste focus het ontwikkelen van moderne digitale oplossingen. We bestaan uit een groep jonge gepassioneerde developers die hard aan het werk zijn om vette apps en sites het web op te knallen. Sommige teamleden beheersen zelfs meerdere disciplines, waaronder UX, visual interface design en back-end development!

We zijn jong,
ambitieus
en soms
een beetje
brutaal.

Ondanks dat zijn we rijk in ervaring. We hebben gewerkt voor start-ups, grote organisaties en bedrijven, maar ook als zelfstandigen die de kleine klant helpen hun visie te realiseren. En dat vinden we heel erg tof.

We zijn gek op creativiteit.

Talent en ambitie vinden we helemaal top. We hechten waarde aan mensen die een droom hebben en die via ons willen verwezenlijken. We houden van ideeen die out-of-the box zijn.

Lekker simpel, houden we van!

We zijn er dan ook trots op dat we door deze ervaringen goed aan kunnen voelen welke behoeftes er bij jou zouden kunnen liggen. Daarom doen we niet aan onnodig complexe zaken. Ons doel is dan ook simpel: jij hebt een visie, we onderzoeken wat daar voor nodig is en realiseren de techniek. En als we vinden dat we er een betere oplossing voor kunnen bedenken, dan hoor je dat van ons.

Toffe dingen maken, dat is ons doel!

We werken exclusief met moderne technieken. Denk daarbij aan termen zoals Headless CMS systemen, Server Side Rendered webapps, Single Page Applications en Progressive Web Apps. Cutting-edge frameworks als React, VueJS en NodeJS zijn dagelijkse kost.